Winters IJsland | Winter on Iceland

[symple_tabgroup]
[symple_tab title=”Nederlands”]
Sinds 11 februari zijn we de winter op IJsland aan het beleven èn fotograferen. En winter is het! De eerste dagen hebben we wel behoorlijk wat wind om de oren gekregen, maar het landschap en de details zijn er niet minder fraai om. Hierbij vast twee foto’s, van een detail van de bevroren waterval in de Kolugljufur en van een prachtig stroompje ergens op de enorme, uitgestrekte sneeuwvlakte van de Myvatnsoraefi, tussen Myvatn en de Jokulsá-rivier. Uiteraard zullen er nog veel meer beelden volgen!

[/symple_tab]
[symple_tab title=”English”]
Since February 11, we are experiencing and photographing the winter on Iceland. And winter it is!  The first days we have been plagued by fierce winds, but this doesn’t make the landscape and the details less spectacular.  Two images are enclosed with this message, one detail from the frozen waterfall in the Kolugljufur and a beautiful stream in Myvatnsoraefi, between Myvatn and the Jokulsá river. Of course more images will follow, so keep an eye on my website!
[/symple_tab]
[/symple_tabgroup]


Tags: , , , , , , , , , , , , ,

3 Comments

 1. Dick en Mira Hoogenboom
  donderdag 13 februari 2014, 10:58 pm

  Great pictures friend, we are glad to be with you there 😉

 2. Gerard Oostermeijer
  vrijdag 14 februari 2014, 5:14 am

  Bedankt Dick en Mira, het is weer een gezellige en productieve topreis naar IJsland samen.
  Leuk dat Marian dit keer ook mee is!

 3. Waaaaaaaaaaaaaanzinnig!!!!! Het zwart wit komt daar en hier in en uit EIsland voortreffelijk tot uiting. Bofbipsen! Als jullie Aurora tegenkomen … doe hem de groeten en zeg maar dat we willen dat hij ook bij ons langs moet koemne (IJSlans voor komen). Beetje meeeeeeeeeeeeelig zijn we en jaloers. We wensen jullie een fantastische tijd en we kunnen niet wachten op de foto’s die komen gaan. Liefs van jezus en haar man hahahahaha!!!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.