Ochtendmist | Morning mist

Nederlands

Mist van de week; onweerstaanbare mist. Ik móet dan een rondje door de natuur maken op de fiets vóórdat ik ga werken. Dit keer kwam ik de eerste ochtend uit in de Noorderneg, en de tweede in het Heilooërbos, beide vlak bij huis. Ik hou ervan hoe mist de wereld simpeler maakt. De onrustige achtergronden, die ik anders met geringe scherptediepte probeer te versimpelen, zijn nu als vanzelf verdwenen.

English


There was morning mist this week, or rather dense fog. Irresistible!  It forces me to make a small trip on my bicycle in the morning, before I take the train to work. This time I ended up in the Noorderneg, a nature park in Heiloo, and the second morning in the forest of Heiloo, both very close to my house.  I simply love how mist simplifies the landscape. Gone are the cluttered backgrounds I often try to ‘remove’ with a shallow depth-of-field, vanished into thin air. I vote for more frequent morning mist!


Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.