Nieuwe site | New website

Holding back the mist[symple_tabgroup]
[symple_tab title=”Nederlands”]
Beste bezoeker,

Welkom op mijn nieuwe site, inclusief blog, met dank aan mijn zwager, webdesigner Arjan Bosch.

Een nieuwe site was wel nodig!  Hoewel het voor de buitenwereld zo leek: ik ben niet gestopt met fotograferen, integendeel! Mijn oude website zat echter zo ingewikkeld in elkaar dat updaten teveel tijd ging kosten. Hoe dan ook: ik ga hier op de blog regelmatig verse beelden laten zien. Flink wat nieuwe beelden zijn nu al te zien in de Galleries, en de komende tijd zal ik daar zowel oud als nieuw materiaal aan gaan toevoegen.

Kortom: het is de moeite waard om mijn site frequent te gaan bezoeken, want ik heb veel nieuwe beelden die ik met jullie wil delen!

Groet, Gerard

[/symple_tab]
[symple_tab title=”English”]
Dear visitor,

Welcome to my new website, including a blog, which was made with the inspiring help from my brother-in-law, web designer Arjan Bosch.

A new site was badly needed!  Although it might have seemed that way to the outside world, I haven’t stopped making photographs. On the contrary!  My old site was so poorly constructed, however, that updating it simply cost me too much time. However, I will use this blog to regularly show you fresh images. Quite a few new images can already be seen in my Galleries, and the coming days and weeks I will gradually add both old and new images to these.

In short: my new site is definitely worth a frequent revisit, because I have a lot of images that I’d like to share with you!

Warm regards,  Gerard
[/symple_tab]
[/symple_tabgroup]


Tags: , , , , , , , ,

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.