Nieuwe IJsland-galerij | New Iceland gallery

Nederlands


Eindelijk weer eens een nieuwe reeks foto’s op mijn site!  Ik heb vandaag een galerij aangemaakt met een selectie zwartwit-foto’s van onze reis naar IJsland in de herfst van 2016. Geïnspireerd door de prachtige zwartwitbeelden van Sebastiao Salgado die ik onlangs in zijn expositie Genesis in het Nederlands Fotomuseum zag heb ik al mijn beelden opnieuw bewerkt, en alle toning verwijderd. Puur zwartwit dus, deze beelden. Ik hoop dat u ervan geniet!

English


Finally, a new set of photographs on my website! It has taken a while, because I have been more active on Twitter the past few months. Today I created a new gallery with a selection of black and white images from our trip to Iceland in the autumn of 2016. Inspired by the beautiful pure black and white images by Sebastiao Salgado that I recently admired in his exhibition “Genesis” in the Dutch Photo Museum, I reprocessed my monochrome images, and removed all my usual toning. I hope that you enjoy this selection of pure black and white photographs!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.