Nieuwe IJsland-beelden | New Iceland gallery

[symple_tabgroup]
[symple_tab title=”Nederlands”]
Ik ben de laatste tijd enthousiast bezig geweest om de foto’s van onze eerste trip naar IJsland in september 2009 opnieuw te bewerken. Voor een geheel nieuwe interpretatie gebruikte ik het programma Snapseed. Neem eens een kijkje in de nieuwe galerie ‘IJslandse landschappen’ en laat me weten wat je ervan vindt!
[/symple_tab]
[symple_tab title=”English”]
The past couple of weeks I have been busy creating a new gallery of newly processed images from our first trip to Iceland in September 2009. To create an entirely different look and feel, I used my favorite program, Snapseed.  Take a look at this new gallery, called ‘Iceland landscapes’ and let me know what you think!
[/symple_tab]
[/symple_tabgroup]Iceland-37


Tags: , , , , , , , , , , ,

2 Comments

  1. IJsland is inderdaad een magisch land. Heb éénmaal zelf het noorderlicht kunnen zien en het is echt fantastisch.
    Het is een “once in a lifetime” ding.
    Ik zou zeker nog een keertje willen terug gaan.

  2. Hi Jerry, bedankt voor je reactie. Voor mij is IJsland het mooiste land ter wereld, waar ik me meteen volkomen thuisvoel, waar mijn ziel als het ware dieper kan ademhalen. Klinkt vreemd, maar zo voelt het. Ik denk dat voor de meeste mensen wel zal gelden dat ze terug willen als ze éénmaal op IJsland geweest zijn. Hoewel, ik ken ook personen die het landschap omschreven als “godvergeten vulkanische troep”. Het kan verkeren…
    Hartelijke groet, Gerard

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.