Gras en hei | Grass and heather

Grass and heather, Schoorlse Duinen

Grass and heather, Schoorlse Duinen

[symple_tabgroup]
[symple_tab title=”Nederlands”]
Abstracte impressie van kleur en textuur in een mooi regenererend deel van de vijf jaar geleden verbrande Schoorlse Duinen. Ik heb weer enkele nieuwe foto’s aan de hieraan gewijde “Verbrande Dennen” galerie toegevoegd.

[/symple_tab]
[symple_tab title=”English”]
Abstract impression of colour and texture in a beautifully regenerating part of the area that was burned five years ago in the Schoorlse Duinen. I’ve added a few new images to the “Burned Pines” Gallery.
[/symple_tab]
[/symple_tabgroup]


Tags: , , , , , , ,

2 Comments

 1. Hey Gerard,

  Ben zo eens aan het bladeren en sta versteld van de overeenkomsten. Dit soort bewogen beelden bijvoorbeeld, en ook de zwartwitten.

  Wellicht ben ik dus niet de aangewezen persoon om te zeggen dat het me erg aanspreekt…:)

  Groet! Rense

  • He Rense! Ik denk dat je juist wel de geschikte persoon bent. Soms ontstaat er bij het bekijken van beelden een duidelijke communicatie zonder woorden, en da’s mooi. Ik had precies hetzelfde bij het bekijken van jouw portfolio. Je zou voor de grap mijn (6×7) Ierland-serie eens met de jouwe moeten vergelijken. Die staat nog niet op mijn vernieuwde site, maar ik zal snel een gallery aanmaken! De verwantschap is bijna eng, maar door alle verschillen is vergelijking ook wel erg interessant en leerzaam!

   Groet, Gerard

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.